ManagementKonsulenterne

     

Virksomhedsprofil

Brug for et indlæg eller foredrag? ManagementKonsulenterne kommer gerne  

Produkter og ydelser

Har du brug for et indlæg på en konference, et seminar, et gå-hjem-møde eller et andet arrangement - eller måske et helt foredrag - kommer ManagementKonsu- lenterne gerne. Med vores brede kendskab til erhvervslivet i almindelighed samt små og mellemstore virksomheder, iværksætteri og salg og markedsføring i særdeleshed er der stor sandsynlighed for, at vi har noget at byde på. Kontakt os gerne på 39 65 55 22 for at høre mere.

Nedenfor kan du se eksempler på foredrag, vi hurtigt kan tilpasse dit arrangement:


Foredrag - Vælg den rigtige revisor


Selv om det hele tiden bliver mere og mere komplekst at drive forretning, er en af de få beslutninger, der har størst potentiale for at give en stigning eller et fald i din formue stadigvæk, om du får valgt den rigtige revisor til din virksomhed. Så hvordan gør du det?

På foredraget får du en række praktiske råd og gode ideer til valg af revisor. Skal du vælge en statsautoriseret, en registreret eller slet ingen? ? Lille eller stort revisionsfirma? Hvordan skal revisoren hjælpe dig? Hvordan er din ideelle revisor? Hvordan finder du frem til den rigtige? Og hvordan får du det bedste ud af den, du har valgt?

"Tak for den store indsats du har lagt for dagen - det var et super foredrag, du holdt. Jeg håber, at vi må gøre brug af dig igen en anden gang, hvis det bliver relevant".
Helle Svanholt, formand for Fredensborg Erhvervsforening. Foredrag - Opbyg et godt forhold til din bank

Et godt forhold til din bank afgør forskellen mellem en hjælpende hånd og en kold skulder, når det kommer til stykket. Når det hele kører fint, vil et godt forhold lette den proces, der skal til for at låne din virksomhed penge. Så hvordan kan du forbedre dette forhold?

På foredraget høre du om, hvordan du forstår banken. Hvordan du holder banken velinformeret. Hvad du skal gøre, hvis tingene er ved at gå galt i din virksomhed. Og hvad du skal gøre, når det går godt. Hvordan du søger om lån. Hvornår forretningsplanen kommer ind i billedet. Og hvordan banken ellers kan hjælp dig. Kort sagt - praktiske råd til, hvad du løbende skal gøre, så du, når behovet opstår, får en god behandling i banken.


Foredrag - Billig markedsføring, der virker

Mange virksomheder bruger markedsføringskronerne forkert. De får derfor ikke den ønskede effekt og holder så helt op med at markedsføre! Ofte med fatale konsekvenser. Men sådan behøver det ikke at være.

På foredraget får du en lang række praktiske råd og gode ideer til markedsføring, der både virker og er økonomisk overkommelig for små og mellemstore virksomheder. Både detailhandel og business-to-business virksomheder kan for under 10.000 kr. komme langt med f.eks. aviser og fagblade, pressen i det hele taget, Internettet, kundereferencer, produkter, priser, butiksaktiviteter og meget mere. Vi tager udgangspunkt i de fire P’er for praktisk markedsføring!

"...gjorde det rigtig godt, der var mange gode tilbagemeldinger og publikum fik noget med hjem". Gitte Sparsø, Erhvervschef Greve Kommune.


Foredrag - Brug pressemeddelelser til at få mere omtale

Brugt rigtigt kan det at sende pressemeddelelser ud give en eksponering og omtale, som er meget mere værd end f.eks. annoncering. Både fordi budskaberne for de samme kroner kan komme ud i flere medier og fordi det, der skrives i redaktionelle spalter, bevidst eller ubevidst opfattes mere seriøst end indholdet i en annonce. Derfor kan de fleste virksomheder med fordel lægge en aktiv brug af pressemeddelelser ind i marketingplanen.

På foredraget får du en række gode råd samt svar på f.eks. hvad er en pressemeddelelse? Hvem er målgruppen? Hvordan opbygges en pressemeddelelse? Hvordan sender du den? Og hvad kan man forvente?


Foredrag - Coaching - også for små og mellemstore virksomheder

Uanset hvem man spørger, hører man, at coaching er vejen frem. I en undersøgelse blandt personalechefer / Human Resource Managers i større virksomheder skulle de adspurgte svare på et spørgsmål om hvilke læringsform, de mente, der ville blive fremtidens mest anvendte inden for ledelse. Det fremgik af svarene, at det at have en personlig coach helt klart ville være den mest anvendte! Men kan små og mellemstore virksomheder (SMV’er) også anvende coaching?

På foredraget får du svar på spørgsmål som f.eks. Hvad er coaching? Hvad er fordelene ved coaching? Hvad er forskellen mellem en coach og en mentor? Hvad er coach’ens rolle? Hvordan er forløbet i en coaching-session? Og hvordan kan man som lille eller mellemstor virksomhed anvende coaching?

Hvorfor vælge os?

 • Vi er både kompetente virksomhedsrådgivere og erfarne foredragsholdere
  - Vi arbejder for mange forskellige virksomhedstyper
  - Vi har stor erfaring i mange forskellige produkttyper
  - Vi er meget ofte med i virksomheders strategiske beslutninger
  - Vi er vant til at rådgive om salg, markedsføring og virksomhedsledelse
 • Vi har en yderst fleksibel arbejdsmodel:
  - Vi kan arbejde meget hurtigt, også uden for normal arbejdstid, f.eks. hvis der er kort tid til forberedelse før jeres arrangement
  - Vi har en åben og imødekommende holdning til tingene
  - Vi kan tilpasse os de fleste situationer – vi er til for kunderne
 • Vi fokuserer på indhold frem for underholdning – uden at det bliver kedeligt!


Kontakt os på 39 65 55 22 for at høre, hvad vi kan gøre for dit arrangement.

 
Tilbage til forsiden  
 
 
   
 
 
ManagementKonsulenterne aps
Ranunkelvej 14
2820 Gentofte

Tlf.   39 65 55 22
Fax 39 65 58 22
www.manakon.dk
info(at)manakon.dk