ManagementKonsulenterne

     

Produkter og ydelser

Kunderne mener om ManagementKonsulenterne  

Partnere og netværk


Her er nogle af de udtalelser, vores kunder har givet os:

Lars Friborg fra Hillerød Erhvervs Auto:

Med hjælp fra ManagementKonsulenterne fik vi både skærpet budskabet i vores online-annoncering og gjort omkostningerne til den mindre. Resultatet var et ganske væsentligt mersalg. Sådan en hjælp kan vi helt klart anbefale.

Bo Kirkegaard fra Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard AS:

Efter ManagementKonsulenterne er kommet ind i billedet hos os, har vi fået sat skub i en række projekter, vi længe har overvejet. Det har f.eks. været omkring fremstilling af nye salgsmaterialer og forbedring af vores indrapportering af arbejdstimer og brug af maskiner.

Vi har også været glade for overlade styringen af projekterne til ManagementKonsulenterne. Det har gjort tingene mere overskuelige og givet os lidt færre ting at holde styr på. Så vi har fået mere tid til andre opgaver.

Det har også været rart bare at have en sparringspartner, man kunne tale med om mange forskellige ting. Også derfor kan vi anbefale ManagementKonsulenterne til andre.

Steen Skyggebjerg fra Landinspektørfirmaet Vektor A/S:

Vi har været overordentlig glade for samarbejdet med ManagementKonsulenterne og de gode ideer, input og forbedringer, de har bidraget med. At vi vil anbefale ManagementKonsulenterne er en selvfølge.

 
Vi mener  
Tilbage til forsiden  
 
   
 
 
ManagementKonsulenterne aps
Ranunkelvej 14
2820 Gentofte

Tlf.   39 65 55 22
Fax 39 65 58 22
www.manakon.dk
info(at)manakon.dk