ManagementKonsulenterne

     

Virksomhedsprofil

Virksomhedscheck  

Produkter og ydelser

ManagementKonsulenternes Virksomhedscheck er et møde, hvor en erfaren forretningsrådgiver gennemgår din virksomhed ved at stille dig som direktør eller indehaver en omfattende række spørgsmål, der er gennemarbejdede og tilpassede din virksomhed.

 Herudover har du mulighed for i fuld fortrolighed bare at snakke løst og fast om fremtidige planer, bekymringer eller problemer, du tænker over samt alt det andet, der rører sig omkring dig og din virksomhed.

Ved mødets  slutning vil rådgiveren komme med sine tanker og ideer og pege dig i retning af løsninger eller råd, som er rigtige for dig og din virksomhed. Det kan være hvad som helst, også råd og retningslinier om offentlige tilskud, subsidier og anden hjælp af forskellig slags, der er tilgængelig fra f.eks. EU, den danske stat, lokale erhvervsfonde eller The Institute for Independent Business.

Et Virksomhedscheck kan for kvalificerende virksomheder være gratis, idet The Institute for Independent Business i disse tilfælde yder tilskud til at få det gennemført.

Som grundregel skal der være mindst 5 ansatte i virksomheden for at det kan gøres gratis. Ring til os for at høre, om din virksomhed er kvalificeret.

 
Tilbage til forsiden  
 
 
   
 
 
ManagementKonsulenterne aps
Ranunkelvej 14
2820 Gentofte

Tlf.   39 65 55 22
Fax 39 65 58 22
www.manakon.dk
info(at)manakon.dk