ManagementKonsulenterne

     

Virksomhedsprofil

Partnere og netværk  

Produkter og ydelser

ManagementKonsulenterne er tilknyttet The Institute for Independent Business (IIB), en international organisation, som på verdensplan beskæftiger sig med rådgivning og praktisk hjælp til små og mellemstore virksomheder.

Det er den største organisation af sin slags i verden, med over 3.500 højt kvalificerede partnere - erfarne erhvervsledere fra alle tænkelige virksomhedstyper - som efter en udvælgelses-, oplærings- og godkendelsesperiode er blevet akkrediteret som "Executive Associates". De arbejder dagligt med tusindvis af virksomheder over hele verden, hvoraf de fleste er små og mellemstore virksomheder, SMV’er.

Det gør ManagementKonsulenterne i stand til at finde frem til kollegaer og partnere med den helt rigtige profil til at kunne løse opgaverne – alene i Danmark er der ca. 40 rådgivere og specialister i netværket. Samtidig giver det ManagementKonsulenterne mulighed for at anvende kollegaernes kontakter over hele verden, skulle der være behov for det.

Læs mere om The Institute for Independent Business (IIB) på www.iib.org.ws.

ManagementKonsulenterne har også kontakter til en lang række virksomheder i Danmark, som tilbyder produkter, ydelser og løsninger, der er relevante for små og mellemstore virksomheder.

ManagementKonsulenterne har som en af initiativtagerne en aktiv virksomhedsprofil på Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase. Læs  mere om Dansk Virksomhedsrådgiverdatabase på www.dvrdb.dk

 

 
Vi mener  
Tilbage til forsiden  
 
   
 
 
ManagementKonsulenterne aps
Ranunkelvej 14
2820 Gentofte

Tlf.   39 65 55 22
Fax 39 65 58 22
www.manakon.dk
info(at)manakon.dk