ManagementKonsulenterne

     

Virksomhedsprofil

Vælg den rigtige revisor - foredrag i Fredensborg  

Produkter og ydelser

 
På et aftenmøde, som Fredensborg Erhvervsforening har arrangeret, er temaet "Revision og Rådgivning - Do's & Don'ts!”" Et af indlægge- ne har titlen "Vælg den rigtige revisor". Henrik Svava Mortensen fra ManagementKonsulenterne giver en række praktiske råd og gode ideer til valg af revisor samt hvordan man får det bedste ud af den, man har valgt. Mødet afholdes den 20. januar 2011.


Selv om det hele tiden bliver mere og mere komplekst at drive forretning, er en af de få beslutninger, der har størst potentiale for at give en stigning eller et fald i en virksomhedsejers formue stadigvæk, om man får valgt den rigtige revisor til sin virksomhed. Så hvordan gør man det?

Under indlægget får man en række praktiske råd og gode ideer til valg af revisor. Skal man vælge en statsautoriseret, en registreret eller slet ingen? Lille eller stort revisionsfirma? Hvordan skal revisoren hjælpe dig? Hvordan er din ideelle revisor? Hvordan finder du frem til den rigtige? Og hvordan får du det bedste ud af den, du har valgt?

Fredensborg Erhvervsforening

Fredensborg Erhvervsforening blev etableret i 1977 efter initiativ fra lokale erhvervsdrivende, der ønskede en forening, der kunne varetage medlemmernes interesse overfor myndighederne mv. Erhvervsforeningen har gennem mere end snart 34 år afholdt mange arrangementer, virksomhedsbesøg, foredrag mv. og deltaget i utallige projekter, der bygger bro mellem kommunen og erhvervslivet.

Fredensborg Erhvervsforening er en forening, der i samarbejde med myndigheder og borgere sætter det lokale erhvervsliv i højsædet.

Praktiske oplysninger

Mødet afholdes den 20. januar 2011 på Restaurant Fredensborg- husene i Fredensborg.

Arrangementet er også åbent for ikke-medlemmer. Læs mere på www.fredensborg-erhverv.dk, hvor der også er mulighed for tilmelding til arrangementet.


 
Partnere og netværk    
Vi mener    
Tilbage til forsiden    
   
   
   
ManagementKonsulenterne aps
Ranunkelvej 14
2820 Gentofte

Tlf.   39 65 55 22
Fax 39 65 58 22
www.manakon.dk
info(at)manakon.dk