ManagementKonsulenterne

     

Virksomhedsprofil

Business Support Programme  

Produkter og ydelser

Har du og din virksomhed behov for at få løst en eller flere specifikke opgaver eller projekter og måske også behov for sparring og coaching på direktions- eller ejerniveau, er The Business Support Programme fra The Institute for Independent Business en god idé.

Under The Business Support Programme får du og din virksomhed tilknyttet din egen forretningsrådgiver som din personlige sparringspartner, coach og koordinator, Forretningsrådgiveren er akkrediteret af The Institute for Independent Business, der som rådgivningsorganisation for små og mellemstore virksomheder er den største af sin art i verden.

Du får et direkte telefonnummer, som du kan bruge i den normale forretningstid, og som du nok vil bruge hver gang, der er noget i forbindelse med dit firma, du ønsker at diskutere. På den måde vil du have en erfaren forretningsmand eller erhvervsleder, som forstår din forretning, som du kan tale åbent med og som kan give dig uvildige råd – både over telefonen og når I mødes.

Men det er ikke kun at have nogen at tale med. Du får også tildelt et bestemt antal timer til brug i løbet af den periode, The Business Support Programme løber. Timerne kan bruges til både rådgivning og ”hands-on” praktisk hjælp fra både din forretningsrådgiver / sparringspartner samt fra alle de top-erhvervsfolk og specialister, som er tilknyttet og akkrediteret af Instituttet. Det kan ske på et hvilken som helst tidspunkt og et hvilken som helst måde, der er behov for. Hvordan og hvornår det skal gøres, er noget, du planlægger og aftaler med din forretningsrådgiver, som så koordinerer det hele.

For et sådant program, hvor Instituttets eksperter af den højeste kaliber arbejder for dig, kan man forestille sig, at omkostningerne vil være ganske omfattende. Men det bedste ved det hele er, at Instituttet yder et ganske væsentligt tilskud, således at deltagelse i The Business Support Programme hver måned koster under det, der svarer til en junior-medarbejders løn.

Det er ikke alle virksomheder, der kan deltage i The Business Support Programme, det er noget, man ansøger om. På basis af den indsendte ansøgning vurderer Instituttet efter en række kriterier, om der er basis for deltagelse samt størrelsen af det tilskud, de yder.

Det første skridt er dog altid at få gennemført et Virksomhedscheck, som du kan læse mere om her.

 
Tilbage til forsiden  
 
 
   
 
 
ManagementKonsulenterne aps
Ranunkelvej 14
2820 Gentofte

Tlf.   39 65 55 22
Fax 39 65 58 22
www.manakon.dk
info(at)manakon.dk